Gure taldeentzako menuak
SUKALDEA ZABALIK EGUN OSOAN
TALDEENTZAKO MENU HAUEK
GURE PLAZA BERRIKO LOKALEAN BAKARRIK DAUDE ESKURAGARRI
TXIRENE MENUA
Urdaiazpiko iberikoa tomate-tartarrarekin eta ogi txigortuarekin.
Txangurru aberasgarria. Gure pintxorik ospetsuena.
La Vera piperrautsarekin pozoitutako olagarroa.

Atun gorria, txalotak, alga-maionesa eta etxeko teriyaki saltsa.
Azienda larriko txuletoia, hezurra kenduta eta harrira ijeztuta piper gorri erreekin eta patatekin.

Gazta-tarta.

Ardo hauek daude aukeran: Errioxa JDKa ardo ondua, Errioxa JDKa barrikan hartzitutako mahasti pomal zuria edo Errioxa JDKa ardo pomal gorria (1/2 botila pertsona bakoitzeko).
Ogia eta ura barne.
64 €
E-L BOTXO MENUA
Alakrana atunaren cevichea, fruitu lehorrak eta ukitu gozo eta zitrikoak.
Urdaiazpiko iberikoaren etxeko kroketak.
Zamburiñak, chimichurri zitrikoa eta alga-haborokina.

Txipiroiak txangurru gainean.
Azienda nagusiaren entkota piper gorri erreekin eta patatekin.

Goxua (euskal postrea).

Ardo hauek daude aukeran: Errioxa JDKa ardo ondua, Errioxa JDKa barrikan hartzitutako mahasti pomal zuria edo Errioxa JDKa ardo pomal gorria (1/2 botila pertsona bakoitzeko).
Ogia eta ura barne.
55 €
PINTXOEN MENUA
Urdaiazpiko iberikoaren tosta tomate-tartarrarekin eta AOVEarekin.
Txangurro esker onekoa, gure pintxorik ospetsuena.
Patata pozoitua boilur zuri italiarrarekin.
Zamburiñas. Chimichurri zitrikoa eta alga-haborokina.
Atun gorria, txalotak, alga maiatza eta etxeko teriyaki saltsa.
Foie plantxan, laranja konfitura eta fruitu gorriak.

Gazta-tarta.

Ardo hauek daude aukeran: Errioxa JDKa ardo ondua, Errioxa JDKa barrikan hartzitutako mahasti pomal zuria edo Errioxa JDKa ardo pomal gorria (1/2 botila pertsona bakoitzeko).
Ogia eta ura barne.
45 €
Prezio guztiek BEZa barne dute.
Menu hauek mahai osoan zerbitzatzen dira, gutxienez 8 pertsona.
Aldez aurreko erreserba, gutxienez 48 ordu lehenago.